Video Presentatie

Spelen Presentatie Bumper cars Verjaardagsfeestjes Evenementen

Parkreglement

Instructies aangegeven op de speeltoestellen dienen strikt te worden nageleefd. Controleer voordat je een activiteit start, of het kind de leeftijd heeft zoals is aangegeven op de activiteit en of de maximale capaciteit van de activiteit nog niet is bereikt.

Eten en drinken op het speelterrein is niet toegestaan. Ouders zonder kinderen worden niet op het speelterrein toegestaan.
Schoenen dienen te worden uitgetrokken en te worden opgeborgen in de kluisjes die voor dit doel aanwezig zijn. Sokken zijn verplicht. Respect voor de fysieke en morele integriteit van andere bezoekers is essentieel, het schenden hiervan kan zonder waarschuwing leiden tot uitzetting.
Persoonlijke bezittingen vallen onder de volledige verantwoordelijkheid van de bezitters. Dieren zijn niet toegestaan.
Alle mogelijke soorten accessoires zijn verboden op het speelterrein. Picknicken is verboden. Alleen etenswaren (drankjes, snacks, maaltijden, snoepgoed...) die in het park zelf te koop zijn worden toegestaan. Snoepautomaten en een bar / restaurant zijn aanwezig.
Ouders en oppassers vanaf 13 jaar en ouder kunnen niet op het speelterrein verblijven. Voor hen zijn er rondom het park banken aanwezig. Wanneer u het park verlaat is dit definitief.
Bezoekers dienen de properheid van het park te respecteren. Er is een groot aantal prullenbakken aanwezig. especteren. Er is een groot aantal prullenbakken aanwezig. Iedereen die het park betreedt dient deze regels te accepteren. Wij houden ons het recht voor om toegang te weigeren of tot uitzetting over te gaan in het geval personen de geschreven en ongeschreven regels die in het centrum van kracht zijn niet respecteren.