Video Presentatie

Spelen Presentatie Bumper cars Verjaardagsfeestjes Evenementen

Stardust Park, het allerbeste op gebied van spel en activiteiten voor kinderen!

Stardust Park, de grootste binnenspeeltuin in Brussel opent haar deuren. 

Stardust Park is de ideale locatie in Brussel voor het vieren van verjaardagsfeestjes van kinderen.

Ben jij tussen 2 en 12 jaar oud? Hou je van plezier maken?

Ben jij klaar voor een onvergetelijk avontuur? Je zult dapper moeten zijn (tochten van 8 meter hoog, verdeeld over 3 verdiepingen), sterk en creatief. Klimmen, racewagens, en doolhoven zijn slechts enkele van de activiteiten die je te wachten staan.

Maar maak je geen zorgen, het is helemaal veilig en er is goed toezicht.

Stardust Park is een immense binnenspeeltuin – een combinatie tussen een overdekte speeltuin en een pretpark – met een oppervlakte van 4000m 2 in het centrum van Brussel.

Wij verwelkomen er kinderen tussen 2 en 12 jaar oud en bieden hen honderden geweldige spelattracties in het grootste centrum in zijn soort in de regio!

Kom je verjaardag vieren samen met je vrienden! Wij organiseren jouw verjaardagsfeestje en stellen jou een groot aantal speciale "verjaardagspelletjes" voor!

Stardust Park biedt een ruime variëteit aan activiteiten voor alle leeftijden en interesses!

Betreed de betoverende wereld van Stardust, ontmoet de personages en ga met ze op avontuur! Een groot aantal animaties en optredens worden georganiseerd. Bezoek ook de winkel en ontdek het geweldige speelgoed en de souvenirs.

Bovendien zullen zelfs jouw ouders het leuk vinden: het restaurant biedt een verzorgde keuken en een trendy decor. Of ze nu zin hebben in een kleine snack of in een grotere maaltijd, ze zullen niet teleurgesteld zijn. Daarnaast kunnen ze genieten in een rustige en comfortabele lounge om te relaxen of te werken (gratis Wifi toegang). Nog sterker : ze kunnen jou alleen laten en wij letten op jou!

Aarzel niet meer en kom ontdekken waarom Stardust een revolutie is op het gebied van spel & plezier.