• The birthdays

The birthdays

Stardust Park biedt een groot aantal mogelijkheden voor kinderpartijtjes:

Behalve de toegang tot het park, zijn er voor de kinderen prachtig ingerichte feestruimten;

Vieruurtjes voor alle smaken en elke portemonnee;

Animatie beschikbaar op verzoek : tovenaars, clowns, danslessen en nog veel meer (voor deze evenementen beschikken we over een podium);

Wij bieden tevens, voor de verjaardagsfeestjes van tieners, een discotheek aan voor hun eerste fuif in een veilige omgeving.

Verloop van de verjaardagsfeestjes:

Bij aankomst nodigen wij u uit in de vestiaire waar wij u gekleurde t-shirts overhandigen (een verschillende kleur per verjaardag, zodat we de kinderen kunnen identificeren) alsook een omslag met drankbonnetjes.

Een geschenkenbox is verkrijgbaar in de bewaakte vestiaire. Voor uw jassen of andere, bieden wij de keuze tussen een gratis vestiaire en een bewaakte vestiaire (1 € / stuk).

De kinderen zijn dan vrij om rond te lopen in het park (onder het toeziend oog van onze ervaren monitoren). Een monitor haalt ze op in de speelruimte wanneer het tijd is voor het vieruurtje en brengt ze naar de zaal waar de verjaardagstaart en drankjes worden geserveerd

.

Opmerkingen:

Elk extra kind op de verjaardag wordt aangerekend (grote broer en klein zusje van de jarige, maar ook gasten indien ze niet werden aangemeld aan het onthaal).

Bij de boeking van het feestje kunt u het tijdstip voor het vieruurtje zelf kiezen. Dit is indicatief (vooral afhankelijk van de stiptheid van de vorige verjaardagsgasten)

.

Card image cap
Stardust à l'heure d'été

Découvrez comment Stardust adapte ses horaires selon la météo pendant l'été

En savoir plus...
Card image cap
Participez à notre focus group !

Aidez à nous à améliorer l'expérience de nos visiteurs et recevez des avantages exclusifs !

En savoir plus...
Card image cap
Une rentrée réussie grâce à Stardust Park !

N'ayez plus peur de la rentrée grâce à Stardust Park !

En savoir plus...